Semestervecka 2

Då är semestern för denna sommar över.... BUUUHUU. Ångesten var total imorse när väckarklockan ringde. Men har typ haft den bästa semester ever så jag är som rätt nöjd ändå. Hade önskat en eller två veckor till bara. Men men, ibland får man vara glad över det lilla.  Här kommer iaf en drös med bilder från min sista semestervecka. 
Semesterns mysigaste kväll var när dessa älskingar kom över och vi satt ute på balkongen och drack vin och snackade skit i timmar <3 
Vet inte riktigt hur många timmar jag har spenderat i Kläppe liggandes i hängmattan. Många är det i varje fall haha.
Pappa fick låna denna racer från Yamaha center så en kväll var vi ute i skogarna och körde i flera timmar. 
 
Jag och Jonte åkte till Stugun för att hänga med familjen Andersson/Söderberg (om en månad kan jag skriva familjen Söderberg, läääängtar). Vi lekte med barnen, åt founde och spelade spel. Mycket trevlig kväll! 
Vi har varit i Hällesjö och bara myst med Jontes familj och släkt.  Vi har badat, solat, åkt båt, fiskat, ätit gott och firat Lena (Jontes faster) som fyllt 50.  
Vi har hejat fram ÖFK till yttligare en vinst, denna gång mot Elfsborg! 
Och sen avslutade vi semestern med att gå på Yran med Andreas och hans tjej Evelina. Vi såg bla Zara Larsson, Sabina Ddumba och presidenttalet.  Var typ hundra år sen jag var på Yran sist så det var skoj att kolla läget lite igen :)