Semestern hittills

Kommer fortfarande inte alls överens med blogg.se nya uppdatering vilket gör det ännu jobbigare att uppdatera här än vad det var innan.... Men här kommer iaf en liten sammanfattning av min semeser hittills.
Det första vi gjorde på semestern var att åka till Hällesjö och där blev det massa sol, bad, båtåkande och fiske! Helt perfekta dagar hade vi där! 
Stråket drog igång och här är jag med mina fina dents-tjejer första stråketkvällen.  Mycket mycket trevligt! 
 
På Lördagen hängde jag bla med dessa nere på stråket, mycket skoooj! 
På Måndagen hade Marité dagsfest och då stod brännboll på schemat hela dagen och sen var det middag och så på Marité. Sen blev det även lite stråk också såklart. Hade otroligt roligt hela dagen, kvällen och natten. Hoppas på liknande event nästa år :) 
  
På onsdagen var det dags för den årliga mor/dotter-dag/kvällen och gissa om vi hade kul?! Vi började dagen i Grytan med att spela fotbollsgolf, tre-kamp och sedan blev det grillbuffé till midddag innan vi åkte in mot stan igen. Resten av kvällen bestod av drinkar hos Roger och Jessica och sen blev det såklart ett besök på stråket också haha :) Tack älskade ni för sommarens bästa dag/kväll! 
 
Igår åkte jag och Jonte till Stugun för att hälsa på familjen Söderberg/Andersson. Vi blev bjudna på hamburgare och sen blev det massa bus och lek med skruttan <3 
Idag har jag och Jonte strosat runt nere på stråket en sväng och åt bla langos och lyssnade på ständut. Sen vid tre åkte vi upp mot jämtkraft arena för att kika på matchen mellan ÖFK- Elfsborg. Det blev oavgjort men vi tyckte att ÖFK förtjänade vinst faktiskt. 
 
Så där har ni lite koll på vad jag har spenderat semestern med hittills, kommer förhoppningsvis ett liknande inlägg nästa vecka också haha.  HARE SÅ BRA SÅ LÄNGE! PÖSS PÖSS