Då var det Fredag igen

Sorry för sån dålig uppdatering men nu när jag har börjat jobba igen så har jag inte lika mycket tid och absolut inte lika mycket att skriva om. Vill har mer semester nuuuuu! Men egentligen är det inte så synd om mig för om 36 dagar väntar två veckors semester igen, och då kommer jag (förhoppningsvis) få sol då vi ska besöka Grekland.

I Tisdags så var det ju som sagt dags för våran mor och dotter-kväll och gudars var kul vi hade. Vi började ju med att köra gokart och herregud vad tävlingsinriktad man blev, och som tur var så vann jag. Eller ja tur och tur det var nog mer skicklighet :D  Efter gokarten så åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen och sen vid fem möttes vi igen och då blev det mat och goda drinkar innan vi begav oss mot stråket och Lime-tältet där vi dansade och sjöng hela kvällen.   Längtar redan tills nästa år  :) 

Nu kommer Sara snart och hämtar upp mig också ska vi gå på stan en sväng innan jag ska iväg och jobba kvällen.  Egentligen är ju den här helgen min jobbhelg men jag jobbar bara på söndag då jag tog ledigt lördagkväll för att jag vill gå på yran. Tur man har jobbarkompisar som ställer upp ibland :)  

Trevlig helg på er allesammans :) 

Fredagssnygg ;)