Några bilder från veckan!

I onsdags åkte jag och min kollega Linda till Sveg för att presentera oss för våra kunder. En mycket trevlig och givande dag. Vi åt även lunch på ett jättehärligt fik och salladen var nog den bästa sallad jag ätit på väldigt väldigt länge! Tips om ni är i sveg nån gång ;) haha
Jag har varit på gymmet typ alla dagar denna vecka, heja mig!  Har fått in en bra rutin på träningen så nu blir ungefär 4-6 pass per vecka. Danielle har även gjort ett kostschema till mig som jag försöker gå efter så hoppas jag märker några resultat framöver :) 
I tordsdags hade jag och Jonathan date night <3  Vi åt på Tre rum och sen strosade vi runt på stan i några timmat. Det var vårkväll så stan hade öppet till 21 så det blev ju perfekt.  Tror Jonte shoppade upp halva lönen nästan ;)  haha. 
I fredags så slog vi en väldigt viktig budget på jobbet och det firades med tårta och skumpa!  Vi är faktiskt den enda regionen i koncernen som klarade budgeten så man kan säga att vi är rätt så jävla grymma!! Och bonusen på nästa lön kommer smaka gott också ;) hehe. 
Det har även regnat en hel del denna vecka om det är nån som missat det ;) hahah...
Rebecca är hemma över helgen från Örebro så i går blev det efterlängtat häng med henne, Ida, Evelina och Anders. Som jag saknat det <3  Vi  pratade bla om att vi ska försöka planera in en helg som vi ska åka och hälsa på Rebecca i Örebro :) 
Lördagskvällen spenderades i Kläppe tillsammans med mina och Jonathans föräldrar. Vi åt trerätters och huvudrätten var fiskgrytan på bilden ovan. Så så så gott! Tycker det är så kul att mina och Jontes föräldrar umgås så pass mycket som dom faktiskt gör. Ibland glömmer dom tom bort att bjuda in mig och Jonathan haha... :p 
 
Och denna söndag har det inte hänt mycket, jag har varit och tränat sen spenderades resten av dagen i soffan framför Scandal.  Nu håller Jonte på att göra tacos till middag och sen ska jag försöka få med mig han ut på en liten kvällspromenad.
 
Hoppas ni haft en fin vecka ni med.  Ma råkes en annan gång!