Helgen

Fredag: I Fredagskväll kom det en snubbe från Övik hit för att köpa våran saab och sen spenderade vi resten av kvällen med att kolla på Arn.  Blev en väldigt tidig kväll då vi gick och la oss redan vid 22 haha. Otroligt skönt faktiskt då man klivit upp vid 05.05 större delen av veckan. 
 
Lördag: Igår jobbade jag först mellan 7.30-15 och jag och Sara hade konstigt nog en väldigt lugn dag på jobbet. Förmiddagarna på Lördagar brukar i vanliga fall vara väldigt stressiga. Men vi klagar inte, fick så mycket gjort så det var skönt!  Efter jobbet åkte jag till Lit för att äta middag hos mor och far. Mamma gjorde sin köttgryta som är den godaste jag vet! Fick även med mig en matlåda tiills ikväll.  När vi hade ätit klart så ringde vi och hörde om Maria och Hans (Jontes föräldrar) ville komma och umgås med oss och det ville dom så vid halv åtta åkte jag och hämtade dom i Kläppe.  När vi kom till Lit igen så åt vi glass med varma hallon och hemmagjord chokladsås :) Sen satt vi resten av kvällen runt köksbordet och pratade och skrattade åt en massa youtube-klipp och liknande, mycket trevligt hade vi som vanligt :) 
 
Söndag/Idag: Imorse tog vi sovmorgon till ca 11 vilket var riktigt välbehövligt och skönt! Sen åt vi frukost framför soffan och kollade på när Hellner och Kalla tog varsitt SM-guld och sen kollade vi på Arn.  Just nu sitter jag på jobbet och ska snart börja jobba. Hoppas på en lika lugn kväll i kväll som dagen var igår :)  
 
Hoppas ni haft en fin helg allesammans :) Ma höres! 
 
Denna mat alltså <33333